TypischPuur_Visitekaartje_85x55_DRUK-3

Wie zijn TypischPuur

Alan Bakx

“Ik ben een enthousiaste, empathische, temperamentvolle en daadkrachtige “doener”.
Ervan uitgaande dat iedereen uniek is, vind ik het belangrijk en boeiend om te kijken naar iemand zijn ‘ZIJN’. Ik vind “zijn” absoluut ook een werkwoord en vanuit die visie begeleid ik graag anderen.

Vanuit mijn vermogen om te signaleren en ‘waar te kunnen nemen wie je bent’, weet ik hulpvragen te vertalen, zonder deze in te vullen. Soms kunnen naast de individuele belangen ook de groepsbelangen centraal staan. Als deze belangen met elkaar in conflict komen, zie ik het als een uitdaging om er samen voor te zorgen dat deze met elkaar verenigd worden.

Ik ben jarenlang groepsbegeleider geweest binnen de (bijzondere) jeugd- en gehandicaptenzorg en het speciaal onderwijs.
Tevens heb ik als ambulant hulpverlener gewerkt met jongeren met autisme en hun ouders/verzorgers in de thuissituatie.

Daarnaast ben ik werkzaam geweest binnen defensie Nederland (zowel Landmacht als Marine).
Omdat een groot deel van mijn hart bij de Veteranen ligt, ben ik blij dat ik dankzij “TypischPuur” en “TaPas” ook hierin bij kan dragen aan hun welzijn.

Nu mijn ervaringen in het werken met jongeren en volwassenen én mijn talenten, met passie aan het inzetten binnen “TypischPuur” en het werken met “TaPas!”

 

Nadja Bakx-Trimbos

“Ik ben een stevige, positieve persoonlijkheid, nieuwsgierig en toegankelijk. In ieder contact ben ik op zoek naar de verbinding en daarbij ben ik sterk gericht op samenwerking. Ik begeleid je graag in het verstevigen van jouw eigen kracht en het ontdekken en ‘waarnemen wie je bent’. Op zoek naar jouw talenten en passies om deze te ontwikkelen en op constructieve wijze in te zetten in de relaties met anderen; zowel privé, op het werk en/of in jouw studie.

Het begeleiden van mensen, van heel jong tot volwassenen, loopt als een rode draad door mijn loopbaan heen. Ik ben jarenlang groepsbegeleidster geweest binnen de (bijzondere)jeugd- en gehandicaptenzorg. Tevens heb ik lesgegeven aan studenten op een school voor middelbare beroepsopleiding richting zorg- en welzijn. Waarna ik als cluster/teammanager heb gewerkt binnen peuterspeelzalen en kinderopvang. Coaching gaf ik o.a. door video interactie begeleiding aan zowel leidsters als ouders.

Door bezuinigingen raakte ik mijn baan kwijt………wat nu? Natuurlijk gaan solliciteren maar ik kwam er steeds meer achter dat ik niet blij meer werd van de beschikbare functies. Door zelf op zoek te gaan naar “hoe kom ik er achter wat ik écht wil en bij mij past?”, werd het mij duidelijk. Vanaf het moment dat ik zelf in aanraking kwam met “TaPas”, wist ik: Hier wil ik mee gaan werken!

Met “TypischPuur” heb ik mijn passie gevonden, kan ik mijn talenten en ervaring inzetten en is mijn werk voor mij een enorme energiebron!”

info@typischpuur.com
+31 (0)6 12612170

tapas_title_2

Alan Bakx

Eigenaar/Coach, TypischPuur

info@typischpuur.com
+31 (0)6 46505511

tapas_title_2

Nadja Bakx-Trimbos

Eigenaar/Coach, TypischPuur

Contact

4 + 11 =